Flex logo

Zachytím váš příjemný hlas, zbavím signál ozvěny a hluku, sejmu obraz z přirozeného úhlu a dám vám možnost vyjádřit se intuitivně pomocí pera a dotyku. Budu rád, když se seznámíme a budeme se potkávat každý den. Jsem Flex!

 

Newline Flex Education

Join

Hlavní vlastnosti videokonferenčního monitoru FLEX

  • Flexibilní
    Flex dělá čest svému jménu, a to do puntíku. Stačí připojit váš notebook a je to. Plug and play technologie zajistí plnou podporu všech funkcí. Poskytuje digitální pracovní prostředí, ve kterém nic nechybí. Tvoříte, komunikujete, píšete a sdílíte s jistotou a lehkostí.
  • Přirozené psaní
    Kapacitní dotyková technologie s vysokou přesností, odmítnutí nechtěného dotyku dlaně při psaní, aktivní pero s funkcí gumy kompatibilní s Windows Ink, naklápěcí konstrukce, zkrátka vše, so si můžete představit pod pojmem přirozené psaní. Psaní na Flexu oceníte, ať už jste učitel nebo architekt.
  • Pro každého
    Není důležité, jakou pozici zastáváte. Všichni žijeme v době vzdálených porad a distanční výuky. Flex využijete stejně dobře v kanceláři, v učebně, v zasedací místnosti i doma. Efektivitu vaší práce a kvalitu video hovorů povýšíte na novou úroveň.
  • Obraz a zvuk jako ve skutečnosti
    Hned 8 mikrofonů se postará o bezchybné sejmutí hlasu, elektronika omezí nepříjemnou ozvěnu a hluk, 4K kamera odešle k posluchačům perfektně ostrý obraz a reproduktory se subwooferem vám zprostředkují čistý a srozumitelný zvuk. Vše jako byste seděli v jedné místnosti.

Newline Flex

  • Flex Newline with pen Webshop 4

    Newline TT-2721AIO

    Úhlopříčka 27“ (68 cm), 4K (3840 x 2160), Optical Bonding, kapacitní dotyk, ovládání dotykem nebo aktivním tlakocitlivým perem s funkcí odmítnutí nechtěného dotyku dlaně, 4K kamera se 120° úhlem záběru a náklonem v rozsahu -20° až 80°, podpora Windows Hello, mikrofonní pole (8x), omezení ozvěny a hluku, reporduktory 2 x 5W se subwooferem, USB-C 3.1 s napájením o výkonu 60W, HDMI, USB-A 3.0, USB-B 3.0 (dotyk), Line In / Out (Jack 3,5 mm), slot pro Intel SDM.

    22 800 Kč

  tlacitka   kamera   pero   porty   naklon  
 

Stačí stisknout.

Tlačítka na čelním panelu vám zajistí rychlé a jednoduché ovládání videokonferenčního hovoru. Již nikdy nebudete muset hledat momentálně skryté menu. Základní funkce jako zapnutí kamery či ztlumenní mikrofonu budou fungovat bez ohledu na to, jaký software právě používáte.

 

Jako ve skutečnosti.

Budete mít pocit, jako byste byli s kolegy, partnery či žáky ve stejné místnosti. Kamera se 4K rozlišením a 120° úhlem záběru přenese k posluchačům přirozený obraz. 8 mikrofonů a pokročilé zpracování zvuku se postarají o váš čistý hlas. A také vy si užijete bohatého zvuku. Flex disponuje kromě 5W reproduktorů také subwooferem.

 

Prvotřídní pero a dotyk.

Absolutně přirozený dotyk. K výslednému komfortu práce přispívá nejen kapacitní technologie, ale i funkce odmítnutí nechtěného dotyku dlaní a aktivní tlakocitlivé pero s ohromující přesností. Pověstnou třešničkou na dortu je na boku umístěný magnetický držák.

 

Plug & Play.

Jednoduše připojte svůj notebook a povyšte ho na perfektní dotykovou videokonferenční jednotku. Vaše zařízení bude z USB-C portu i napájeno. Nechcete k Flexu nic připojovat? Vložte do něj Intel© Smart Display Module!

 

Dělá čest svému jménu.

Nebyl by to Flex, kdyby nebyl pro každého. Je jedno, zdali učíte ve škole, komunikujete s kolegy v kanceláři, připravujete projektovou dokumentaci, účastníte se porady firemních poboček nebo pracujete z domova. Flex je digitální pracovní místo nové generace.

 

 

Flexwins
     
Newline Flex Designer 1 Newline Flex Conference call 1 Newline Flex Conference call 4

Související nabízená řešení

Interaktivní videokonferenční monitor FLEX úspěšně používáme při realizacích těchto řešení pro interaktivní třídy.

Kontaktujte nás

Máte zájem o interaktivní dotykový monitor FLEXl? Nebo vás zajímají podrobnější informace?
Neváhejte nás kontaktovat:

+420 222 312 451

Vyplňte prosím své jméno

Neplatný vstup

Neplatný vstup

Neplatný vstup

Vyplňte prosím svůj telefon

Vyplňte prosím správně svůj email

Zanechte nám prosím zprávu

* povinná položka

Udělte prosím souhlas

Zpravodaj Aktivní třída

Chcete být neustále v obraze? Mít aktuální informace, inspirativní tipy a přehled o chystaných seminářích? Přihlaste se k odběru zpravodaje Aktivní třídy a nic z toho vám neunikne.

Mám zájem

  • Promethean Logo PrometheanBlack RGB 0621v1
  • logo1
  • SAMLabs Logo grey
  • Root Logo Lockup kopie
  • Infento logo cb
  • logo1
  • catchbox new
  • logo1
  • logo1