Jaké digitální pomůcky pořídit z NPO?

Je ve vaší škole nový Elon Musk?

Hledáte robotického kamaráda?

Distanční výuka

Interaktivní videokonferenční monitor

Dotykové obrazovky

Senzory a čidla

Robotika plná
zábavy a her

iRobot Root
od vizuálního až po textové programování

STEAM sady pro výuku logiky a programování

//code.Node
programujte s PASCO

Interaktivní třídy

Pracovní činnosti s Infento

Přírodovědné laboratoře

Učebny jazyků

Měřící žákovské sady

Cloudové prostředí pro realizaci výuky

ysoftlogo

 

3D tisk podporuje kreativitu studentů a lépe je připravuje na budoucnost. Učitelům nabízí díky jednoduché obsluze a bohaté Akademii 3D tisku velmi propracovaný způsob realizace výuky. A čím že je YSOFT BE3D EDEE tak výjimečná? Je to uzavřená 3D tiskárna, která je během tisku uzamčená, což zvyšuje bezpečnost provozu. Správa 3D tisku zajišťuje efektivní využívání sdílených prostředků. Umožňuje sledování individuální tiskové aktivity a možnost placeného používání.

 

3Dlive

Hlavní výhody řešení s tiskárnou YSOFT BE3D EDEE

  • Snadné použití - Ke zvládnutí 3D tisku není zapotřebí žádných speciálních dovedností. Stačí znalost běžné práce s osobním počítačem. Inteligentní software tiskárny eDee poskytuje podrobné instrukce, upozornění a náhledy. Ještě nikdy nebylo tak snadné realizovat nápady ve formě 3D modelu.
  • Bezpečnost systému - Učitelé chtějí studenty zaujmout, ale nikoliv ohrozit. 3D tiskárny dodávané ve formě stavebnice se často porouchají nebo dokonce způsobí škodu či poranění pohyblivými nebo horkými komponenty. Naše uzavřené a uzamykatelné tiskárny jsou bezpečné pro studenty všech věkových kategorií. A vytištěné 3D modely zůstávají v bezpečí.
  • Efektivní sdílení zdrojů - Je rovněž důležité, aby se investice do výukových nástrojů vyplatila. YSoft be3D eDee uživatele okamžitě informuje nejen o tom, že je jeho 3D projekt hotov, ale zároveň mu průběžně zasílá snímky pořízené v různých fázích dokončení modelu, takže studenti mohou sledovat, zda tisk vychází podle plánu. Studenti si mohou model nechat vytisknout metodou pull na libovolné dostupné 3D tiskárně v síti školy.
  • Sledování spotřebního materiálu u nákladů - Systém pro správu 3D tisku, který monitoruje úlohy, rovněž sleduje využívání prostředků jednotlivými uživalteli. Škola může nabízet 3D tisk jako placenou službu. Systém také upozorní personál na potřebu doplnit filament, takže lze rychle obnovit tisk.

Kompletní školní 3D tiskové řešení s přístupem do Akademie 3D tisku

  • 3Dbalicek

    YSoft Be3D eDee řešení

    Tato stolní 3D tiskárna má optimální velikost pro libovolný prostor. Díky uzamykatelným dvířkům a zatažitelnému ovládacímu panelu se eDee snadno a intuitivně používá. Byla navržena s ohledem na bezpečnost studentů, vysoký výkon a spolehlivost. Nabízí funkce pro bezpečný tisk a kvalitní 3D výstup.

    89 470 Kč s DPH

    Cena za kompletní balíček obsahující také instalaci naším technikem a on-line školení na její používání a údržbu.

  • 3Dakademie

    Be3D Akademie

    Přístup k online knihovně lekcí 3D tisku, 3D modelů a 3D učících nástrojů + exkluzivní přístup k prémiovým lekcím 3D tisku

    V ceně

  • 3DSW

    YSoft SafeQ Print Management

    Zajišťuje ověření uživatelů, obsahuje reporty o využití 3D tiskáren a reporty informující o nákladech, podle kterých je možné optimalizovat prostředí tiskových služeb.
    Centralizovaná správa 2D i 3D tisku za účelem zvýšení bezpečnosti tisku; lze rozšířit o správu služby placeného tisku (pay-for-print)

    V ceně

  • 3Ddeecontrol

    Inteligentní software 3D tiskárny eDee

    Jednoduše ovladatelný navigační dotykový panel studenty provede 3D tiskem od přihlášení až po dokoneční tisku 3D modelu. DeeControl – počítačový software, poskytuje informace o 3D vrstvení a připravuje 3D modely k tisku (pro Windows i Mac). Emailové notifikace – studenti obdrží obrázky zachycující průběh tisku jejich 3D modelů a emailová upozornění o dokončení tisku.

    V ceně

  • 3Dstart

    Startovací balíček

    Obsahuje 2 špulky filamentu (1500 g+ 750g), skleněnou a ohebnou plastovou tiskovou podložku a příslušenství k péči o tiskovou podložku

    V ceně

  • 3Dkarta

    Čtečka karet

    Rychle ověří totožnost studenta či učitele pouhým protažením karty a umožní tak přístup k 3D tiskárně

    V ceně

 

3D akademie

 

Be3D Academy je online kolekce lekcí 3D tisku určených pro pedagogické pracovníky. Plány lekcí 3D tisku tvoří projekty testované učiteli, které využívají 3D tisk k praktické výuce technických a kreativních předmětů. Každý plán 3D lekce nabízí řadu různých materiálů včetně souborů 3D modelů, videí, pracovních listů pro studenty a prezentací pro vysvětlení projektu studentům.

Materiály uvedené v lekcích 3D tisku a v databázi 3D modelů jsou optimalizovány pro tisk na 3D tiskárně YSoft be3D eDee a jsou poskytovány tak, jak jsou. Pokud používáte jinou 3D tiskárnu, výsledky se mohou lišit.

3D Lekce označené jako Prémiové jsou exkluzivně v nabídce pro členy be3D Akademie, kteří si zakoupili YSoft be3D eDee nebo nový Vzdělávací balíček. Podívejte se, jak můžete získat přístup k Prémiovým lekcím.

Související nabízená řešení

3D tisk úspěšně používáme při realizacích těchto řešení pro interaktivní třídy.

Kontaktujte nás

Máte zájem o 3D tisk? Nebo vás zajímají podrobnější informace?
Neváhejte nás kontaktovat:

+420 222 312 451

Vyplňte prosím své jméno

Neplatný vstup

Neplatný vstup

Neplatný vstup

Vyplňte prosím svůj telefon

Vyplňte prosím správně svůj email

Zanechte nám prosím zprávu

* povinná položka

Udělte prosím souhlas

Zpravodaj Aktivní třída

Chcete být neustále v obraze? Mít aktuální informace, inspirativní tipy a přehled o chystaných seminářích? Přihlaste se k odběru zpravodaje Aktivní třídy a nic z toho vám neunikne.

Mám zájem

  • Promethean Logo PrometheanBlack RGB 0621v1
  • logo1
  • SAMLabs Logo grey
  • Root Logo Lockup kopie
  • Infento logo cb
  • logo1
  • catchbox new
  • logo1
  • logo1